| | |||||
| |||||
| |||||
Kitu laiku idesiu kitus turiu normalei padares tik taisau visus ir gerenu kaip eina

_________________________________________________________________________________ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Moderatorius: Serverio kūrimo Komanda.
| | |||||
| |||||
| |||||

KAM REIKES TOKI ISIDES O KAM REIKES GERU I PM PARASYS!

xzygax21 raše:Nedaug ko imsiu dbr gerus metyti bereikalo juk darbo yraKAM REIKES TOKI ISIDES O KAM REIKES GERU I PM PARASYS!

SingleX raše:Saunolis rep man patiko :)

xzygax21 raše:Ir sakau kas ce daug nieko neissgire o gerus nejimsiu metyti Del keliu repu!!!!
Tie geri kai p-90 scout awp clock pjuklas arba kitokikie knife nu wisi pistikai mp5 m4 ak47 teru sg aug sniper upgrades... ;) ir kituokie upgrade turiu kaip multijump bet sitas ne mano kurtas...

bet ne tokius kaip dgl mp5 m4 ak47 nes juos kurti nebereike wisur metos
Nuo kada save skelbiu skripteriu?Noresciau uzsijimsciau o seip darau savo malonumuij ir skripteriu ar kokiu kitu nezadu tapti nes man neidomu tai prie pc as palosiu ka nors ir man tai uztenka

xzygax21 raše: P.S Skripteris![]()
![]()
![]()
![]()
Nuo kada save skelbiu skripteriu?Noresciau uzsijimsciau o seip darau savo malonumuij ir skripteriu ar kokiu kitu nezadu tapti nes man neidomu tai prie pc as palosiu ka nors ir man tai uztenka

Grižti i Zombie Plague Modai ir Pluginai
Vartotojai naršantys ši foruma: Registruotu vartotoju nera ir 0 sveciu