Sveiki atvyke į Counter Strike Godlike.lt - CS, CSS, GTA ir visa kita!. Spausk čia registruotis

Skype hack.

Pokalbiai apie viską. Kalbate visomis jums įdomiomis temomis laisvai.
Žinoma nepamirštame - čia ne reklamos skyrius.

Moderatorius: Flood Komanda.

Skype hack.

Standartine luxxks » 27 Lie 2011, 19:54

Taigi sveiki visi. Sugryžau čia nes man labai prireikė jūsų pagalbos. Iš senai žinau kad jūs daug ką sugebat ir esat labai draugiški. Taigi nusprendžiau nebežaisti kompiuterinių žaidimų ir pailsėti. Pareinu vieną dieną nuo draugelio žiūriu mano skype nickas pakeistas. Iš kart kilo įtarimas kad kažkas nuhackino mano skype. Taigi galvoju reikia keisti pass. Keičiu pass ogi netinka senasis. galvoju reikia atsijungti ir paspausti pamiršau slaptažodį. Na paspaudžiu ten man išmeta web kur reikia įrašyti email. Galvoju , Galvoju ir atsiminiau kad kai reginaus skype dėjau ant one.lt emailo. Galvoju reikia nueiti į one, patikrinti ten. Ogi atsiminiau kad ir one užblokuota nes naudojau neleistinus one.lt smailu kodus. Taigi gal kas nors pažįstat kokių skype hackerių kurie man galėtu nuhackinti mano senajį skype? Gal jūs kažkuris pats mokat? Tikrai labai padėtumėt, man anas skype buvo labai svarbus. Ačiū jūsų iš anksto. Beja dėkit čia savo ar kitų mokamčių hackinti skypes id.
Paveikslelis
Paveikslelis
Paveikslelis
Paveikslelis
Vartotojo avataras
luxxks
Apsilankantis
Apsilankantis
Statusas: Atsijungęs
Vardas: Lukas
Pinigai: 92.00
Reputacija: 5
Medaliai: 1
už 100 pranešimų (1)

Re: Skype hack.

Standartine average » 05 Vas 2012, 02:48

Nekas tau tikrai, buvo ir mano klasiokui panaši situacija kai sėdėjo prie kompo ir iš oro pradėjo visi * Cenzūra * siuntinėti :juokiasi: pasirodo kažkas iš jo skype pafloodino visiems: čiulpk **** :juokiasi: tai jau geriau neužsiraut ant tokių hackeriukų :)
Vartotojo avataras
average
Dalyvis (-ė)
Dalyvis (-ė)
Pinigai: 228.00
Reputacija: 0
Medaliai: 1
už 100 pranešimų (1)

Re: Skype hack.

Standartine ThX » 11 Vas 2012, 11:48

Neprikeldinėk temų.
Mano tikslai šiame forume:
[*] Surinkti 100 reputacijos taškų
[*] Parašyti 1500 pranešimų
[*] Gauti 10 medalių
[*] Laimėti 10GFX Kovų
[*] Sutaupyti 500 600 700 800 Forumo litų
Vartotojo avataras
ThX
V.I.P
V.I.P
Vardas: Justas
Pinigai: 763.00
Reputacija: 33
Medaliai: 6
VIP (1) už 100 pranešimų (1) už 300 pranešimų (1) už 500 pranešimų (1) už 700 pranešimų (1)
už 1000 pranešimų (1)

Pakomentuoti per Facebook

Grižti i Laisvoji Zona

Dabar prisijunge

Vartotojai naršantys ši foruma: Registruotu vartotoju nera ir 0 sveciu