Sveiki. Taigi parduodu domenus + prie jų pridedu CS PHP FUSION V7 sukoduotą dizainą, bei MineCraft PSD dizainą (nesukoduotas). Visa informacija apie domenus ir dizainus apačioje:
Apie dizainą viską rasite čia: Nuorodas mato tik NARIAI. Prisiregistruokite arba Prisijunkite..
MC dizaino aprašymo deja neturiu, o foto duosiu, jeigu norėsite (nes dabar nelabai turiu).
Domenas: Nuorodas mato tik NARIAI. Prisiregistruokite arba Prisijunkite..
Registruotas: Hostingas.in.
Sukurtas: 2011-11-27.
Galioja iki: 2012-11-27.
Apie kitą domeną:
Domenas: Nuorodas mato tik NARIAI. Prisiregistruokite arba Prisijunkite.
Registruotas: Ovh.lt
Perkeltas: Į tą patį hostingas.in, kartu su lt-gaming.lt domenu.
Galioja iki: Maždaug iki 2012-10..
Bėje, hostinge yra 7,5lt balanse, bei hostingas.in mane remia, aš buvau su jais susitarias.
Bendra kaina būtų apie 35 - 45lt. Jeigu pirksite daugiau nei už 40lt, pridėsiu nemokamai hostukas.eu vartotoją, su 4.8lt balansu, bei bitmanija.net accountą., jame yra: 1 pakvietimas, 260 bitmanija.net taškų ir 7.28 ratio, bei ūnikalią Counter Strike (Source, Zero ir paprasto) sistemą! (Plačiau apie tai į PM).
Atsiskaitymas būtų banku, kaina jau nurodžiau.
Susisiekti su manimi galite per šį tinklapį asmenine žinute, šioje temoje, Skype: Gytis_Live arba E-mail: wweu230@gmail.com.
Jeigu kils klausimų, užduokite juos čia arba iš aukščiau pateiktų kontaktų. Lauksiu!
Sveiki atvyke į Counter Strike Godlike.lt - CS, CSS, GTA ir visa kita!. Spausk čia registruotis