Sveiki atvyke į Counter Strike Godlike.lt - CS, CSS, GTA ir visa kita!. Spausk čia registruotis

cs 1.6 demo konvertavimas i avi

Video kūrimo pamokos.

Moderatorius: Video Komanda.

cs 1.6 demo konvertavimas i avi

Standartine Karolis » 19 Lap 2011, 11:50

Counter-Strike demo failo konvertavimas į avi:

Iš pradžių demo failas yra paverčiamas į BMP failus, o tik poto į AVI, programos VirtualDub pagalba, bet yra ir kita galimybė naudojant programą FRAPS, kuri iškart demo failą paverčia į avi, bet ji yra mokama programa, o demo versija leidžia tik kopijuoti screenshot‘us. Pirmiausia reikia pasidaryti demo failą: konsolėje surenkame komandą record mano1 ir sustabdome demo rašymą su komanda stop.

1. Counter-strike konfigūravimas

Kad paversti tam tikrą epizodą iš demo failo į bmp reik sukonfiguruoti counter-strike bindus. Konsolėje įveskite šias 2 komandas:
bind F7 "startmovie mano1 30"
( skaičius 30 reiškia, kad vienai sekundei bus 30 kadrų ( bmp failų ) , čia yra standartinis fps skaičius ir movie greitis bus toks pats kaip realiam cse. Jei mažinsit kadrų skaičių vaizdas bus lėtesnis, jei didinsit - vaizdas bus greitesnis )
bind F8 "endmovie"
šiaip galit bindinti klavišus kokie tik jums patogūs, bet patarčiau bindinti viršutinius klavišus F1,F2 i t.t , nes kai žiūrit demo iš akių tai tik šie klavišai nenuleidžia konsolės.

2.Epizodų iš demo failo vertimas į bmp failus

Dabar kai užbindinote klavišus belieka tik susirasti reikiamą epizodą demo faile ir paspausti F7 , o kai baigsis jūsų epizodas paspauskite F8. Jei viską padarėte gerai tuomet turėtų atsirasti cstrike kataloge daug failų su pavadinimais mano100001.bmp , mano10002.bmp ir t.t

3.BMP failų vertimas į AVI failą

Paleiskite programa VirtualDub ir atidarykite pirmą bmp failą.
Paveikslelis

Galima peržiūrėti kadrus ir nereikalingus išmesti..Kai baigsite redaguoti išsaugokite kaip AVI failą:
File >Save as AVI
Nemokama pagalba teikiu tik siame forume. Skype padedu tik uz atlygi.
Karolis
Administratorius
Administratorius
Statusas: Atsijungęs
Vardas: Karolukas
Steam ID: crackerbit
Pinigai: 300.00
Reputacija: 21
Medaliai: 5
Administracija (1) už 100 pranešimų (1) už 300 pranešimų (1) už 500 pranešimų (1) už 700 pranešimų (1)

Pakomentuoti per Facebook

Grižti i Video Pamokos

Dabar prisijunge

Vartotojai naršantys ši foruma: Registruotu vartotoju nera ir 0 sveciu