Sveiki atvyke į Counter Strike Godlike.lt - CS, CSS, GTA ir visa kita!. Spausk čia registruotis

[PATARKIT]Ar reikia - Ar ne...

Zp 4.2, Zp 4.3 modai ir pluginai

Moderatorius: Serverio kūrimo Komanda.

[PATARKIT]Ar reikia - Ar ne...

Standartine Kuosis » 07 Vas 2012, 23:32

~~~
Ar reikia - Ar ne... Mano klausimai jūms!
~~~

Sveiki. Kuriu serverį. Zombie Plague serverį ir man prireikė jūsų pagalbos. Vis galvoju ar įdėti tai, ar neįdėti. Nežinia ar jums patiks, ar ne, o norisi, kad patiktu :P todėl nusprendžiau "nebekvaišines" galvos ir klausti ką jus manote. Kad nekartotumėt ką jau turiu įdėjas, padarysiu Serverio linko. Jeigu galbūt daug kas jo norės, įdėsiu ir atsisiųsti ;)

_/*\_
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Surašysiu dabar savo klausimus. Ar norėtum - ar ne. Klausimų daug neturiu, bet galį būti, kad dar prireiks.

DĖMESIO: Čia nebus tokių klausimų kaip ką įkelti. Man įdomu ar jums būtu įdomu tai matyti serveryje!

Taip pat būtu įdomu išgirsti jūsų pasiūlimus. Deje, nežinau ar viskas bus įgyvendinama nes serveris naudos Zombie Plague 5.0.5 versiją, o ant jos nėra daug Compatible pluginų.

_/*\_

*Tik pradėjas kurti Serverį buvau įdėjas GunXpMod. Įdėjau jį todėl nes pamaniau, kad būtu įdomiau žaisti siekiant kažkokio tikslo. Šiuo momentu - pakelti kuo didesnį levelį ir su geriausiu ginklu būti serverio lyderiu nes paprastai žaidžiant, kai visi ginklai yra galimi, gan paprasta ir tokio kaip "tikslo" serveryje nebūtu.Kažkodėl vėliau jį išėmiau. Kaži kodėl... GunXpMod sukoreguočiau, kad būtu kuo "Linksmiau". Padaryčiau lietvuvių kalbą, pridaryčiau dar keleta /ul daiktu, daugiau levelių (iki 30 manau). Taip pat girdėjau apie kažkokį Prestige(Ar kažkas panašaus) gxModui.
~~~~
~~~~
~~~~
*Radau vieną nebloga pluginą. Neduosiu linko dabar bet su juo žaidėjams (Tik Humans) leidžia kaip per kokį Minecraft, bėgti greičiau (Mc - paspaudžius x2 "W"). Tam tikra laiką žmonės galėtu bėgti. Tada atsikrautu jėgos po kiek laiko ir vėl bėgtu.
~~~~
~~~~
~~~~
*Rekėtu "grožio"? Yra daug žmonių kuriems patinka visokiausi skinai, sprite, soundai, bet yra kuriems - ne. Jie tyngi laukti kol atsisius, amžinai negražu ir t.t. Dabar esu įdėjas visus skinus ir galvoju tiesiog tik pakeisti soundus nes manau, kad iš tu 50 servų ir visus sound vienodį tai gali atsibosti...
~~~~
~~~~
~~~~
*Radau nebloga NPC pluginuką kuris į žaidimą prideda Witch iš L4D2. Čia ne klase kiek skaičiau. Tai kompiuterio valdomas NPC. Galvojau dėti, bet manau, kad daugelis nesutiks su tai. Štai video: Nuorodas mato tik NARIAI. Prisiregistruokite arba Prisijunkite. ... r_embedded

_/*\_

Tai tiek dabar. Rašykit savo pageidavimus nes dirbti aš netyngiu todėl galiu laisvai pasėdėti pora valandėlių vardan geresnio serverio.

Regards (LOLypop), :godlike:
Kuosis :*
Kuosis
Naujokas (-ė)
Naujokas (-ė)
Statusas: Atsijungęs
Pinigai: 5.00
Reputacija: 0

Re: [PATARKIT]Ar reikia - Ar ne...

Standartine Augustinas » 27 Vas 2012, 12:40

(Mc - paspaudžius x2 "W").
Dėl šito plugino tai labai šaunu, rekėtų įdėti , ir būtų kažkuom iskirtesnis negu kiti serveriai, o dėl witch tai manau dėk , man tai patiko :D
Augustinas
Naujokas (-ė)
Naujokas (-ė)
Statusas: Atsijungęs
Pinigai: 14.00
Reputacija: 0

Pakomentuoti per Facebook

Grižti i Zombie Plague Modai ir Pluginai

Dabar prisijunge

Vartotojai naršantys ši foruma: Registruotu vartotoju nera ir 0 sveciu